Tjänster

Polering

Låt oss ge din bil sin lyster tillbaka med en polering. Vi får bort den oxiderade ytan som gjort att lacken blivit matt av sol och annat. Dessutom gör en polering att man får bort ytliga repor och tvättrosor som kan uppstå när man maskintvättar bilen.

Invändig och utvändig tvätt

När vi tvättar insidan på bilen så blåser vi ur bilen med hjälp av en luftkompressor. På det sättet kommer vi åt alla de ställen där en dammsugare inte riktigt räcker till. Vår industridammsugare suger därefter upp allt som en vanlig dammsugare inte klarar av. Efter det torkar vi rent på alla ytor, som paneler, dörrsidor och all annan inredning i bilen. Avslutningsvis tvättar vi fönsterrutor både på in- och utsidan.

Vår utvändiga tvätt lämnar heller inget åt slumpen. Vi börjar med en alkalisk avfettning innan vi spolar av bilen. Sedan tvättar vi den med svamp och vaxshampo.

tjänster biltvätt

Vaxning

En vaxning ger bilen lystern tillbaka och konserverar dessutom lacken. Du kommer dessutom att få lättare att hålla bilen ren efter en vaxning, som håller i maximalt 3-4 månader.

Rengöring och impregnering av läder

Med hjälp av ett speciellt rengöringsmedel tvättar vi läder utan att det tappar glansen. Efter tvätten impregnerar vi lädret så att det behåller sin mjukhet och blir tåligare mot solens UV-strålar.

Motortvätt

Vi rengör hela motorutrymmet och även insidan av huven. Oljespill, damm och alla sorts smuts tas bort. På tåliga delar avfettar vi och spolar rent med högtryckstvätt. På ömtåligare delar tvättar vi med trasa. Därefter återfettar vi slangar och annan plast så att de inte ska torka ut och börjar spricka.

Tvätt av tyg och klädsel

Klädseln tvättar vi med en professionell kemmaskin med vatten och miljövänligt rengöringsmedel. Vid svåra nedsmutsningar så upprepas tvättproceduren två eller tre gånger, beroende på hur smutsigt biltyget är.

Glasförsegling

När vi lägger på vårt medel för glasförsegling så kommer dina bilfönster i framtiden att avvisa smuts och regnvatten på ett mycket effektivt sätt. Vattnet glider av och du får bättre sikt i alla riktningar. Vindrutetorkarna får mindre att göra med hjälp av vår glasförsegling.

Polering av strålkastare

Har dina lyktor eller strålkastare blivit dimmiga på grund av stenskott, salt eller solblekning? I stället för att köpa nytt så kan du komma till oss, vi slipar och polerar dem med våra specialverktyg så att de blir så gott som nya i skicket.

Impregnering av cabriolet

Här tvättar vi din cabriolets tyg och impregnerar det därefter med smuts- och vattenavvisande medel.

Foliering och solfilm

Vi hjälper dig med att sätta fast solfilm på rutorna samt med foliering om du vill drastiskt ändra bilens utseende utan allt för stora ingrepp.

Allt för bilen