Keramisk lackförsegling / lackskydd

Hårt ytskydd som klarar de tuffaste utmaningar

Keramisk lackförsegling är ett utmärkt sätt att skydda bilens lack mot yttre påverkan och behålla dess glans utan att behöva lacka om och tvätta den lika ofta som annars.

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering. Man applicerar skyddet på alla bilens hårda ytor, plast, glas och fälgar inkluderat. Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en väldigt hård yta på lacken. Den står emot det mesta, inte minst de kemikalier som används vid tvätt, och det minskar risken för repor som kan komma vid en biltvätt. Keramisk lackförsegling ger ett fantastiskt skydd för din bil – en yta som har fått ett keramiskt lackskydd avvisar vatten och smuts och skyddar mot olika luftföroreningar, oxidation, UV-strålning, vägsalt, insekter och alla former av smuts och damm som en bil kan utsättas för i trafiken.

Keramiskt lackskydd i flera högkvalitativa paket

Vi erbjuder keramiskt lackskydd i flera olika högkvalitativa paket. Du kan välja att låta oss applicera flera lager beroende på hur starkt skydd du tycker att just din bil behöver.

Att låta oss applicera ett keramiskt lackskydd innebär många fördelar jämfört med traditionella metoder att skydda bilen mot smuts och slitage.

keramisk lackförsegling

Här är några av fördelarna med keramisk lackförsegling:

  • Den skyddar mycket bra mot vägsalter, som är vanligt på svenska vägar och som orsakar stora problem med lacken för bilägare.
  • Det ger ett större motstånd mot solens ljus. Inte minst gäller detta röda bilar, som annars lätt kan blekna av starkt solljus.
  • Keramiskt lackskydd har en unik förmåga att avvisa smuts.
  • Med keramiskt lackskydd ökar andrahandsvärdet på din bil. Detta gäller både om den är nyförseglad eller om skyddet applicerades för en tid sedan. Spara kvittot från lackförseglingen – det kan vara bra att visa upp för eventuella köpare av bilen.
  • Du kommer inte att behöva tvätta bilen så ofta, vilket innebär att slitaget minskar på lacken.
  • Du får en tydligare och bättre glans på lacken.
  • Tjära, prickar från asfalt och surt regn fastnar inte lika lätt på lacken om du har genomfört en keramisk lackförsegling.
  • Lacken drabbas av mindre oxidation. 
  • Du behöver inte vaxa eller polera bilden upprepade gånger om du låter oss applicera ett keramiskt lackskydd.
  • Bilen tål fågelspillning bättre med hjälp av metoden. Dessutom fastnar inte flugor, knott och andra insekter lika lätt i keramiskt förseglad lack

 

Unika egenskaper som skyddar din bil

En keramisk lackförsegling har unika egenskaper och ger din bils lack en enastående glans. Bindningen med den underliggande lacken är väldigt stark. Detta gör att förseglingen inte går att avlägsna med vanliga rengöringsmedel, utan måste tas bort med en mekanisk process. Därför tål en lackförseglad bil många tvättar och repas inte i första taget.

Dessutom blir bilen lättare att tvätta. Behandlingen tål avfettningsmedel vilket gör att tjära och salt enkelt kan tvättas bort om det skulle behövas. Du kommer i normala fall inte behöva avfetta bilen, vilket är en stor miljömässig fördel.

Lämna din bil hos oss  du kan känna dig trygg

En behandling tar ungefär 36 timmar i anspråk, så vi kommer att behöva din bil i två dygn. En gång om året ska du besöka oss för en garantitvätt där vi tar bort beläggningar som kan uppstå. Dessutom avlägsnar vi eventuell tjära som kan ha negativ effekt på det keramiska lacksskyddet.

I behandlingen ingår även ett antal andra moment: avfettning och tvätt av kaross och dörrgångar, maskering av plastdetaljer, maskinpolering, bättring av stenskott, fönsterputsning och tvätt av gummimattor.

Intresserad av att ge din bil ny glans med hjälp av en keramisk lackförsegling? Du är välkommen att kontakta oss för med information!

Nästa nivå av lackskydd